Mi a Google AdWords?

A Google AdWords a világ egyik legeredményesebb és legnépszerűbb, kattintás alapú online hirdetési rendszere, mellyel gyorsan és egyszerűen futtathat a vállalkozását propagáló hirdetéseket. A Google AdWords lehetővé teszi, hogy internetes hirdetéseket hozzon létre, és láthatóvá tegye a Google-on kereső és a Google partneroldalain tartózkodó emberek számára. Ennek köszönhetően Ön a lehető legrövidebb időn belül gyarapíthatja bevételét és új ügyfelei számát.

Miért érdemes használni?

A keresési hálózaton megjelenő hirdetés

A magyar internetezők 96,2%-a a Google segítségével keres. Az emberek azért használják a Google-t, mert gyorsan és könnyedén megtalálják azt, amit éppen keresnek, legyen szó akár a legfrissebb hírről, a legfinomabb csokoládéról vagy a legközelebbi autókereskedésről. Azonban a találatokat többnyire csak az első oldalon nézik meg. Így tehát, ha az Ön honlapja nem látható az első oldalon, jelentős mennyiségű látogatótól és bevételtől esik el.
Az AdWords hirdetések a találati oldalak elején, színezett háttérrel, illetve egy függőleges elválasztó vonal mellett, jobb oldalon jelennek meg, így az érdeklődők ezeket pillanthatják meg először a keresések során. Fontos, hogy hirdetései kizárólag a termékei vagy szolgáltatásai iránt érdeklődők számára jelennek meg, ezáltal elkerülhetők a szükségtelen megjelenések és kiadások.

A többi internetes hirdetéssel szemben itt az árazás kattintás alapú, tehát Önnek csak akkor kell fizetnie, ha a hirdetésére kattintanak. Így elmondható, hogy költségkeretének minden forintja új lehetőségeket teremt. Az AdWords-nél nincs minimális ráfordítandó költség, csakis Önön múlik, hogy havi szinten mekkora összeget szeretne kampányára ráfordítani. Ön döntheti el, hogy mennyi pénzt hajlandó fizetni egy olyan látogatóért, aki a hirdetésére kattint. Meghatározhatja, hogy hirdetései milyen földrajzi területeken (országok, megyék és városok), illetve mely napokon és időpontokban jelenjenek meg.

A Keresési hálózat szöveges hirdetései mellet lehetőség van a Google Display hálózatán megjelenő szöveges, képes (álló, mozgó), videó vagy akár mobiltelefonokra szánt hirdetések létrehozására is. Az ilyen típusú hirdetések azokon a weboldalakon jelenhetnek meg, melyek részei a Google Display hálózatának. A hálózatot több mint egymillió webhely, videó és alkalmazás alkotja, így olyan embereket érhet el hirdetéseivel, akik a beállított célzáshoz kapcsolódó weboldalon tartózkodnak, illetve videót néznek vagy mobilalkalmazást használnak.

A Display hálózaton megjelenő hirdetések


Szöveges hirdetés weboldalon

Képes hirdetés weboldalon

Videóhirdetés weboldalon

Hirdetés mobileszközön

Ahogyan a Keresési hálózatnál már megszokhattuk, a Display hálózatnál is többféle módon célozhatjuk hirdetéseinket. Célozhatjuk például kulcsszavak alapján, általunk meghatározott weboldalakra (Kiválasztott elhelyezések), különféle témákra, valamint nem és kor szerint. A Display hálózat leginkább márkaépítéshez vagy remarketing kampányokhoz javasolt, mivel az ilyen esetekben a célkitűzés az, hogy minél több lehetséges vásárló számára legyenek láthatók a hirdetések.

Bármilyen hirdetéstípusról is legyen szó, elsődleges célunk, hogy Ön pozitív tapasztalatokat szerezzen szolgáltatásunkkal kapcsolatban, illetve segítsük Önt és vállalatát a legjobb eredményeket elérő, hatékony kampányok létrehozásával és üzemeltetésével.

Mit tudunk Önnek nyújtani?

Google AdWords Csomagjaink

Google AdWords 50
Maximális kulcsszó mennyiség

50 db

Ajándék 15 000 Ft értékű kupon

Igen

Vizuális hirdetések létrehozása

Nem

Kampánykiépítési díj (egyszeri)

5 000 Ft

Üzemeltetési díj 1 hónapra

7 000 Ft

Üzemeltetési díj 3 hónapra

18 000 Ft

Üzemeltetési díj 6 hónapra

30 000 Ft

Google AdWords 100
Maximális kulcsszó mennyiség

100 db

Ajándék 15 000 Ft értékű kupon

Igen

Vizuális hirdetések létrehozása

Igen

Kampánykiépítési díj (egyszeri)

10 000 Ft

Üzemeltetési díj 1 hónapra

9 000 Ft

Üzemeltetési díj 3 hónapra

23 000 Ft

Üzemeltetési díj 6 hónapra

38 000 Ft

Google AdWords 100+
Maximális kulcsszó mennyiség

korlátlan

Ajándék 15 000 Ft értékű kupon

Igen

Vizuális hirdetések létrehozása

Igen

Kampánykiépítési díj (egyszeri)

15 000 Ft

Üzemeltetési díj 1 hónapra

12 000 Ft

Üzemeltetési díj 3 hónapra

30 000 Ft

Üzemeltetési díj 6 hónapra

50 000 Ft

Áraink ÁFA-mentesek!

Felkeltette érdeklődését a Google AdWords Hirdetést? Ne habozzon, rendelje meg hihetetlenül kedvező csomagjaink egyikét most! Éljen a Google AdWords 15 000 Ft-os ajánlatával! Töltsön fel új kampánya egyenlegére legalább 5 000 Ft-ot és most további 15 000 Ft-os hirdetésre fordítható összeget írunk jóvá Önnek. Amennyiben kérdése merült fel a szolgáltatással vagy az akciókkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található elérhetőségeken!

Csomagtípus: Kötelező kiválasztani
Időtartam: Kötelező kiválasztani
Név*: Kötelező kitölteni
E-mail*: Kötelező kitölteniHibás formátum.
Weboldal*: Kötelező kitölteni