Mi az a Keresőoptimalizálás?

Addig senki sem fogja ismeri újonnan elkészített weboldala címét, amíg az nem lesz látható a keresőkben. Azonban nem mindig elég, ha valahányadik oldalon megjelenik internetes oldala. A keresőoptimalizálás vagy SEO (Search Engine Optimization) egy olyan összetett marketing művelet, amely lehetővé teszi, hogy honlapját az internetes keresők (Google, Bing stb.) organikus találati listájában előrébb jutassa weboldala szolgáltatásaival vagy termékeivel kapcsolatos kereséseknél. Egy honlap optimalizálása állhat a tartalmának javításából, illetve a forráskódjának szerkesztéséből, az előnyösebb kulcsszavak kiválasztásából és elhelyezéséből, valamint az oldalra mutató hivatkozások növeléséből.

Miért érdemes egy oldalt optimalizálni?

Általánosságban elmondható, hogy az internetezők a keresőkben az első oldalnál ritkán mennek tovább. Tehát, ha honlapja jóval az első találati oldal után jelenik meg, és szeretné növelni az oldal látogatottságát, valamint cége bevételét, akkor mindenféleképpen érdemes keresőoptimalizálni, hogy az érdeklődők az Ön honlapját is megtalálják.

Miért minket válasszon?

A Keresőoptimalizálás folyamata:

Kulcsszókutatás: Első lépésként - ami a legmeghatározóbb művelet - összeválogatjuk azokat az egyszerű és komplex keresőszavakat (4-5 szó), amelyeknél a legfontosabb lenne, hogy megfelelő helyezést érjen el. A keresőoptimalizálás eredményességéhez alapvetőek a magas rákeresési számú, és az alacsony versenyű kulcsszavak.

Oldal optimalizálás (On-page SEO):

Linkek elhelyezése: Az optimalizálást záró művelet a linképítés, melynek segítségével növelni lehet a weboldalra mutató hivatkozások mennyiségét. A honlapjára mutató linkek száma és minősége alapján határozza meg a Google annak értékét (PageRank-jét).

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a keresőoptimalizálás hatásai nem azonnal jelentkeznek, várhatóan 2 hét, de akár 6 hónap is szükséges hozzá, azonban eredményét, további költségek nélkül élvezheti.

Kérdése merült fel a keresőoptimalizálással kapcsolatban? Esetleg megrendelné a szolgáltatást? Az alábbi űrlap segítségével igényelheti árajánlatunkat, vagy felveheti velünk a kapcsolatot az itt található elérhetőségeken!

Név*: Kötelező kitölteni
E-mail*: Kötelező kitölteniHibás formátum.
Weboldal*: Kötelező kitölteni