Röviden a logóról

A logó egy cég, szervezet vagy szolgáltatás jellegzetes, könnyedén felismerhető azonosításra szolgáló ismertető. Elsődleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmű jelölés, mely megkönnyíti a tájékozódást a piac többi szereplői között. A logó a cég arculatának legfontosabb eleme, képviseli vállalkozását, és rávilágít fő tevékenységére. Egy igényes logó már az első pillanatban elárulja egy vállalkozás színvonalát. Minden logó mögött maga a cég áll, annak sajátosságai, értékei, tehát a logó egy vállalat vizuális megszemélyesítője.

Miért szükségszerű a logó?

Egy vállalkozás alapításánál vagy kiszélesítésénél az első, és talán az egyik legalapvetőbb lépés, a testhezálló, nehézség nélkül beazonosítható logó megtervezése. Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire meghatározó az első benyomás, amit egy vállalat logója tehet leendő ügyfeleire, partnereire, vásárlóira. Egy amerikai tanulmány szerint egy vállalat logója és arculata megközelítőleg 24%-ban gyakorol hatást a cég jövőjére és forgalmára. A legegyszerűbben úgy lehet meggyőzni az embereket arról, hogy az Ön szolgáltatásait vagy termékeit válasszák, hogyha az első benyomás előnyösen hat, mindezt egy gondosan megtervezett logó segítségével könnyedén elérheti.

A logó tervezésének menete:

  1. Első lépéseként írja meg nekünk elképzeléseit a logó megjelenését, felépítését illetően, vagy néhány alapvető tudnivalót (cégprofil, célközönség, hangulat, színek, stb.), melyek alapján képet tudunk alkotni vállalkozásáról és leendő logójáról!
  2. Ezt követően a megadott információk alapján meghatározzuk a személyre szabott árat, ami egyben tartalmazza a grafikai munkák díját is.
  3. A következőkben elkészítünk 3 különböző, igényesen megtervezett logót, melyeket megtekinthet, és kiválaszthatja közülük azt, amelyik a leginkább illeszkedik elképzeléséhez, cége imázsához. Ennek megfelelően a kiválasztott logó lesz továbbtervezve, melyből további 2 terv készül, ezek a koncepciók már csak minimális részletekben térnek el egymástól.
  4. Végül a két terv közül újból kiválasztja azt az egyet, amelyik a szimpatikusabb, és az így kiválasztott tervet fogjuk véglegesíteni. A logókat webes és nyomdai felhasználásra egyaránt alkalmas digitális formátumokban (EPS, AI, PDF, JPG, PSD) készítjük, és küldjük el Önnek végső felhasználásra. A végleges verzió mellett szürkeárnyalatos és inverz változatok igénylésére is van lehetőség.

A Logó Tervezés díjai

Áraink ÁFA-mentesek!

Néhány, általunk készített logóterv:

Név*: Kötelező kitölteni
E-mail*: Kötelező kitölteniHibás formátum.
Weboldal: