Mire jó egy névjegykártya?

A névjegykártya nem csak egy darab papír, a segítségével bemutathatja és információval szolgálhat cégéről, illetve vállalkozásáról. Általában ez az a tájékoztató jellegű segédeszköz, amit mindig magánál tarthat, és amellyel lehetséges üzleti partnerei elsőként találkoznak.

Milyen a jó névjegykártya?

Rendkívül lényeges, hogy a névjegykártya illeszkedjen cége, vállalkozása arculatába: a színeknek és a stílusnak tükröznie kell az egységes jellemet, hiszen az összhang minőséget, magabiztosságot sugall, bizalmat épít. Ezen felül fontos még, hogy informatív és rendezett legyen, illetve ne vonja el a figyelmet, például a cég logója a névjegyen szereplő személy adatiról. A Professional Marketing által tervezett névjegykártyák minden szempontból megfelelnek az előírásoknak.

Mit nyújtunk?

Néhány, általunk készített névjegykártyaterv:

Ha megnyerő és jó benyomást keltő névjegykártyával szeretne rendelkezni, igényelje az űrlap segítségével személyre szabott árajánlatunkat!
Nincs vállalatának logója, de szeretné, hogy az szerepeljen újonnan tervezett névjegykártyáin? Akkor tekintse meg Logó Tervezés szolgáltatásunkat is!
Amennyiben kérdése merült fel a névjegykártya készítéssel kapcsolatban, az itt található elérhetőségeken felveheti velünk a kapcsolatot!

Név*: Kötelező kitölteni
E-mail*: Kötelező kitölteniHibás formátum.
Weboldal: